EN BRA DAG PÅ FABRIKEN!

EN SKO BLIR TILL

fabriken.jpg

SKOFABRIKEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Onsdag och det verkar ha slutat regna 🙂 . Igår morse tog jag mig en sväng till fabriken. Jag valde ut skor som jag skall fota till Instagram och fb. Amica C kom över på kvällen för att prova skorna eftersom hon har 37. Hon är min skomodell. Vi kommer att ta en del foton i hennes fantastiska villa nere vid sjön.

Jag passade även på att ta ett varv i fabriken för att filma och ta kort. Jag kommer att lägga ut det mesta av materialet på @brunateofficial 

Livet som “social media manager” passar mig alldeles utmärkt. Jag tycker att det är så kreativt och utvecklande 🙂 . Jag  börjar hitta en balans i mitt liv. Familj-jobb-personligutvecklig! De tre benen som måste vara stabila.

fabrik o1.jpg

HÄRLIGA SKOR PÅ BANDET

Idag skall jag ut och fika med en riktigt duktig tjej från Como som jobbar som influenser och image consultant. Vi har en del gemensamma vänner och vi tyckte det var dags att lära känna varandra. Jag är en orädd typ, kanske att jag har någon bokstavskombo…men jag har verkligen fått uppleva mycket genom min spontaneitet och impulsivitet. Vet ni jag tycker faktiskt att det är mycket roligare att blogga nu när jag inte känner tvång. Det blir liksom lite som det blir!

Ha nu en fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.