NÄR HÖSTENS MODE FALLER EN I SMAKEN!

FÄRG OCH MÖNSTER

ceci hbg

CECI POSAR PÅ THE VAULT HOTEL I HELSINGBORG

Godkväll kära bloggvänner!
Nu har jag och tjejerna ätit och det är bara Mr G som skall komma hem från jobbet. Innan 20.30-21.00 kan vi inte vänta in honom. Idag har jag varit lite desperat då massor av foton och alla mina kontakter försvann ut i tomma intet när jag bytte telefon igår! Min backup i datorn funkade inte. Jag skulle lyssnat på mina barn… 🙁 som tyckte jag skulle överföra allt genom cloudet! Jaja gjort är gjort.

Imorse var jag hos optikern i 2 1/2  h för att göra en rejäl undersökning. Jodå Cecis syn har blivit sämre, framförallt mitt brytningsfel. Nu måste jag ha starkare glasögon men det är en världslig sak som Karlsson skulle sagt!

Älskar verkligen höstens mode. Massor av varma färger och rutor, ränder, prickar och hans moster! Mina basfärger i vinter är: svart, rostrött, mörk turkos, kamel, senapsgult. Love it!

Jag ligger här på soffan och funderar på om jag skulle ta mig till fabriken imorgon. Måste hämta lite nya skomodeller att fota! Den här årstiden är min favorit, det finns ju så mycket härliga miljöer att fota i!

Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.