NÄR FAMILJEN ÄR SAMLAD

LUGN, HARMONI OCH PRIVATCHAUFFEUR

PAOLO KÖR.jpg

SJÖMANNEN OCH BALLERINAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Söndag och familjen ligger forfarande och sover. Jag är i mitt vanliga horisontala läge på sofflocket. Det händer väldigt sällan nu för tiden att vi fem är tillsammans och att jag har mina tre barn hemma samtidigt. Detta är sådan glädje för mig. Igår kväll var vi på middag hos min vännina C då våra barn är vänner och våra män är lika nersyltade i sina jobb. Helt fantastisk mat som vanligt.

Sjömannen hjälper alltid mig med taxiverksamheten när han kommer till Italien. Vilken lyx att ha barn med körkort. Bilden ovan är en instastory som ballerinan tog! Goa ungar 🙂 .

rosettsko.jpg

BRUNATE FINSKO

Äntligen en söndag med skitväder. Jag har tänt levande ljus och sedan har jag smygstartat med lite ljusslingor här och där också. Jag kunde inte hålla mig…hehe.

Idag skall jag försöka skriva klart min inlämningsuppgift. Den här veckan studerar vi VR, AR och AI etc….virtual reality och artificiell intelligens. Det är en skrämmande utveckling tycker jag. Hur känner ni? Innan jag börjar plugga skall jag titta färdigt på den amerikanskt sliskiga julfilmen jag började på igår. Älskar Hallmark Chanel ! Ha en underbar söndag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.