NÄR LUGNET INFINNER SIG!

GRÄV DÄR DU STÅR!

loafer med tofs.jpg

LOAFER FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Här ligger jag på sofflocket och väntar på att siste man skall lämna skutan! Mr G drog till Frankrike idag och imorgon kväll seglar han in tillsammans med sjömannen som kommer ner över helgen. Oj, då skall Ceci curla sönder sin förstfödde….hoppas att han tar med sin smutstvätt…hehe!

carola e ceci.jpg

C & C

Jag sprang på den här donnan igår i Como. Min bästa och enda riktiga italienska vännina. Vi tog en spontankaffe och snackade om att kanske käka middag med våra gubbar på lördagskväll! Vänskap är ju en väg av ömsesidiga förtroende. Jag tror det är därför italienska kvinnor bara umgås tätt med mamma och systrarna. Det är alltid på sin vakt!

loafer nr 1.jpg

MER LOAFERS TILL FOLKET

Som sagt jag mår riktigt gött dessa dagar. Kursen på Berghs har nog gjort sitt. Den ger mig intellektuell stimulans och viljan att lära mig mer om ett ämne. Gräv där du står är ett av mina favorituttryck och tro mig jag lever inte efter det även om jag skulle vilja. Jag är impulsiv och spontan och kastar mig in i nya äventyr som slutar i pannkaka hela tiden. Me nu jeflar måste jag skärpa till mig. Skoagent och social media manager på Ceciliaskor och Brunate e BASTA! Det får räcka! Vad skall ni hitta på idag? Jag skall dra till Milano och hämta ett bord på Maison de Monde och ta en snabbis förbi det stora varuhuset…måste köpa ljus och kanske en fåtölj till ballerinan. Ha det nu underbart idag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “NÄR LUGNET INFINNER SIG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.