JAG ÄLSKAR GÖTEBORG!

MIN ENERGIKÄLLA NR 1

fars dag.jpg

FARSDAG

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag har ju varit i min älskade hemstad i 3 dagar och jag kommer alltid tillbaka till Italien full av energi. Jag hann med så mycket på dessa dagar och glädjen att snart vara tillbaka  (jul, jul…strålande jul ) finner inga gränser.

I lördags hängde jag på stan ett par timmar, besökte butiker som kan vara intressanta för business, fikade med mästerkocken. Sedan åkte jag hem och bytte om inför kvällen då jag och mina tjejkompisar var och käkade på Toso för att sedan gå till Skandinavium för att se Mia Skäringer. Alltså denna människa är ju helt fantastiskt. Vilken insats både fysiskt och psykiskt hon gör. Innan kvällens roligheter hann jag ned en timme uppe hos lilla mamma också 🙂 .

loafers.jpg

BRUNATE LOAFER I SVART NAPPA

Söndagen, farsdag var jag och professorn bjudna till mästerkocken på lunch. Isterband av högsta kvalitet med klassiska tillbehör. Efter lunchen kilade vi ner på brorsans stamhak för en kaffe. Jag och pappa gick vidare ner på stan för att gå på bio. Jag hade köpt biljetter till Peter Jöbacks julfilm. Jag älskade den!

Efter bion promenerade vi mot Linnestan med ett stop på Willys för att köpa julmat och SVTs julkalender som jag skulle ta med till Italien. Kvällen avslutande jag med en kär vän på Spanska Köket, Övre Husragatan Gbg.

selfie ceci.jpg

SÄMSTA SELFIEN

På måndagen innan jag skulle flyga tillbaka blev det julklappsinköp, piff hos Stare by Rebecca och bolaget! Nu är glögg och julöl inköpt…yeha.

Väl tillbaka i Italien slängdes jag in i vardagslivet som en våt trasa. Nejdå så illa är det inte. Kära ni nu skall jag försöka ladda ner alla mina bilder på en hårddisk.

Ha en underbar onsdag!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “JAG ÄLSKAR GÖTEBORG!

  1. En fin reseskildring med alla ingredienser. Glöm nu bara inte att få minst 7 timmars oavbruten sömn. Det är viktigare än något annat världsligt. I denna turbulenta värld är det också mycket viktigt att förstå hur viktigt det är med kristen meditativ bön några minuter då och då under dagen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.