EN FÄRGSTARK MORGON I ITALIEN

CECI GOES BANANAS

ceci harrys.jpg

EN CERISE DRÖM

Godeftermiddag mina fina bloggvänner!
Här kommer min outfit från gårdagen. Jag skulle vilja styra bloggen lite mer i modets riktning. Jag har ju ingen klassisk stil som ni ser även om jag är mer sobert klädd för det mesta. Är det kul att se mina outfits? Eller är det bara jag som går igång på kläder och skor?

bruna skor.jpg

MÖRKBRUNA BRUNATE BOOTS

Jag vet att många som har läst bloggen gillar att jag lägger upp recept. Jag måste helt enkelt skriva ner en liten plan. Många poddare/bloggare och andra “social media” experter hävdar ju att man kan inte få en blogg att växa idag! Men jag vill ändå försöka. Har ni tips så kom gärna med dem!

rosa päls.jpg

RÖTT OCH ROSA

Jag tycker nästan att det är roligare med färgstarka kläder på höst och vinter när allt annat är grått och trist 🙂 .Nej nu måste jag kila. Jag skall hämta ballerinan i skolan för att sedan köra henne till sjukgymnasten. En skadad fot ” in the house”. Sedan blir det att lämna stor hemma för att köra liten till hennes dans. Ikväll blir det tacos…det är ju trots allt lill lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.