JAG VILL MEN JAG FÅR INTE IHOP DET!

LIVET KOMMER EMELLAN

pizza.jpg

   PIZZA TIME

Godkväll kära bloggvänner!
Jag måste börja planera mina dagar lite bättre. Tiden rinner iväg som sand mellan fingrarna. Jobb, kurs, gym, barn, hem…etc gör att jag bara springer runt som ett marsvin i ett hjul. Äntligen satte jag mig nu för att skriva några rader och så börjar ungarna ropa på mig från övervåningen. Hur gör man, hur får man ihop det? Jag vill verkligen skriva här på bloggen. Jag saknar den! Jag saknar er som finns här bakom.

Imorse träffade jag några vänninor på  kaffe, det var så länge sedan sist. Det fick mig att minnas småbarnsåren. Då var det kaffe var och varannan dag, inga bekymmer. Jag älskar dock att vara där jag är nu, så mycket jag vill göra och lära mig. Till helgen åker jag till Gbg, en liten nöjestripp helt enkelt. På lördag skall jag och mina landetvänner först gå på Toso och sedan blir det Mia Skäringers; one more fuck to give. 3 dagars fullspäckat program som vanligt.

Om man skulle ta och gå och lägga sig. Jag är trött på kvällen och pigg på morgonen. Kl 06.00 hoppar jag upp ur sängen, tänder ljus, sätter på kaffe mm.

FOKUS, FOKUS OCH MER FOKUS. Det blir bra det här 🙂

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.