JAG BEHÖVER NÅGON ATT BOLLA IDEER MED!

SOCIALA MEDIER 

AfterlightImage 7.JPG

BRUNATE HÖSTSKO

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag har ett litet dilemma. Jag skulle behöva någon som kan sociala medier, är kreativ , jobbar med sälj ( helst inom mode) att bolla idéer med! Det är så svårt att sitta själv hela dagarna och klura ut bilder, locations, stilar, färger etc. Jag tittar säkert minst 2 timmar om dagen på olika youtube tutorials för att komma framåt men det är trögt.
Just nu måste jag lära mig att göra ett planeringsschema för poster som skall publiceras, lära mig de olika verktyg som jag laddat ner och som passar mig; tex Canva och Later. Jag har även alla mina bilder i dator och telefon som verkligen skulle behöva en genomrensning 🙁 .

Ett annat uppdrag som jag måste ta tag i är att hitta butiker runt om i Sverige. Finns det överhuvudtaget riktigt fina skobutiker kvar där ute? Just nu fokuserar jag på skobutiker, har ni tips så skriv gärna dem!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.