EN SÖNDAG I MENAGGIO

HÖSTEN ÄR BÄST

ceci menaggio.jpg

CECI POSAR

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Äntligen måndag, känner ni samma sak? Söndagen blev ju i och för sig rätt trevlig men dyr. Mr G ville ta sig en liten tur med cabben då det var härligt väder och jag kunde bara inte med att säga att jag hellre låg på soffan och kollade på Netflix 🙂 . Vi körde ca 30 min norrut och kom till Menaggio, en liten stad vid alpernas fötter. Vi gick en promenad i centrum och tog en kaffe på torget. Vid halv fem tiden satte vi oss i bilen för att köra tillbaka. 1. Polisen stoppar oss och Mr G får en bot på 120 euro då besiktningen gick ut i slutet av september ( det blev en dyr kaffe !!) , 2. Vi satt still i kö i 1 1/2 timme. Säger ju det, man skall inte ut på söndagar, bättre att hålla sig inne….hehe!

bling och löv.jpg

BRUNATE PUMP

Idag har jag varit på gymet. Jäklar vad jag älskar att slita med mina vikter. I morse kom målaren. Flickorna skall äntligen få lite färg på väggarna, som de har längtat. I Italien skall man ju helst inte ändra på något hemma utan det skall se lika dant ut hela livet.

menaggio.jpg

COMOSJÖN

Jag håller på att försöka få ordning på mina kort i telefon och dator men jag vet inte vart jag skall börja? Just nu försöker jag att skapa olika album så jag kan sortera lättare. Sjömannens kort kommer upp i min kamerarulle….knasigt! Vem vill se hans fester och  minst sagt glada polare!
Ha det härligt!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.