NYCKELN TILL LYCKA

JAG HAR SVARET

blogg foto höst_Fotor.jpg

BRUNATE BOOTIES I LEO PRINT

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag har mått så otroligt bra de sista veckorna. Jag hoppar upp ur sängen på morgonen. Jag känner mig lätt och glad. Vad är det då som har förändrats? Jag har klurat och klurat på denna fråga och i morse kom jag på det 🙂 . Jag är intellektuellt stimulerad! Jag är nu inne på fjärde veckan av kursen i digital kommunikation. Jag har upptäkt att jag verkligen brinner för detta ämne. Jag slukar youtube tutorials, poddar, bloggar angående allt inom denna nya värld ( för mig) . Det som jag upptäkt är att det är otroligt kreativt och det är just där jag måste få utlopp för mina talanger. Jag är faktiskt och har alltid varit en mycket kreativ person men som hemmafru och hemmamamma har jag bra fått utlopp för min kreativitet i genom bakverk och fina dukningar! Nycken till lycka ligger i att ha en passion för någonting. Att lära sig nya saker och att utvecklas. Jag har bara börjat att nosa på den tekniska biten men det är även den som fascinerar mig. Användning av appar, filter, effekter etc!

Idag blir det gym och plugg! Ikväll skall jag och Mr G ut med vänner….det var inte en dag för tidigt! Ha nu en fin lördag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “NYCKELN TILL LYCKA

  1. Härligt att läsa att du upplever livet så positivt nu ! Man måste få känna att man utvecklas själv och hur mycket man än älskar sin familj så är inte alltid lyckan att bar finnas till för dem som chaufför kock inköpare. Önskar dig en härlig helg och hoppas din känsla sitter kvar länge.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.