EN DAG VID COMOSJÖN!

SÖNDAG MED MR G

cernobbio skor.jpg

CERNOBBIO

Godeftermiddag kära bloggvänner!
För några dagar sedan tog jag med ett par skor och åkte till grannbyn Cernobbio för att ta lite bilder. Cernobbio är första byn efter Comostad och den mest exklusiva runt sjön vill jag nog påstå.  Det blev ett par bra pics, fler på INSTAGRAM  för den som är nyfiken.

cernobbio sjön.jpg

SJÖN I HÖST MOOD

Mr G är hemma efter tre helgers frånvaro. Jaja, han är hemma fysiskt men hans huvud och själ är fortfarande i Brunatekollektionen och det rings och pratas med agenter i Europa hela tiden. Jag har en ängels tålamod eller så är jag medberoende i hans djupa passion. Söndagen är än så länge ganska harmonisk, vi har brunchat och jag är lite seg efter nattens körningar. Jag sätter klockan mitt i natten för att hämta ballerinan på div fester och discon. Själv tog jag nattbussen hem från stan och lullade hem i godan ro. Det var väl andra tider…

aiola cernobbio.jpg

EN VÄNLIG GRÖNSKAS RIKA DRÄKT….

Jag har nu skjutit upp till sista sekund min bokföring som vanligt. Jag skall bara kolla ett avsnitt till på min nyfunna älskling på Netflix ” La casa de Papel” sen blir det att dyka ner i högen av kvitton och fakturor….jippi! Jag har redan lämnat in min första läxa i kursen på Berghs, fast deadline inte är förrän på tisdag! Det känns väldigt skönt 🙂 . Jag skall försöka att avsätta torsdag och fredag till studierna.

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “EN DAG VID COMOSJÖN!

 1. En trevlig bloggkrönika från ett Brittsomrigt Cernobbio.

  Brittsommar: Brittsommar | SMHI
  https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/brittsommar-1.1506

  en Definition Av BrittsommarHur Ofta blir Det Brittsommar?Finns Någon Statistisk Verklighet Bakom Brittsommar?Sen BrittsommarHistoriken Kring Brittsommar

  Att skapa objektiva definitioner av brittsommar och andra företeelser, som grundar sig på en subjektiv upplevelse av vädret är inte helt lätt. Den definition som föreslås här är därför bara en av flera tänkbara. När det gäller tidpunkten är det vanligt att man för en äkta brittsommar definierar en ganska snäv period omkring Birgittadagen, nämligen 4-10 oktober. Brittsommaren förväntas vidare bjuda på vackra och varma dagar och därför är det lämpligt att som utgångspunkt välja maximitemperatur…
  See more on smhi.se
  Författare: Kundtjänst

  Detta om detta.

  För övrigt ringde jag P för att bjuda honom på fläskkotlett från lilla Saluhallen men han svarade från Prag om du inte visste det. Han är där med Elias. Så jag får äta kotlett både idag och i morgon.
  Skickar kopia på denna kommentar till till Luca C ( ref. Heliga Birgitta).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.