MAX MARA…BEHÖVER JAG SÄGA MER

SÅ HÄR VILL JAG KLÄ MIG!

MaxMara+Fall+2019+Backstage+-q-M-xf6Vvtl.jpg

CAMEL COLOR

God eftermiddag kära bloggvänner!
Idag är en stor dag, för sjömannen har tagit körkort…vilken lättnad! Det gjorde han bra! Kanske hans pappa kan komma över hans sabbatsår som just nu pågår. Helt oförståeligt för italienarna att man inte börjar universitetet SUBITO efter gymnasiet! Sabbatsår vad är det för trams….

För övrigt har dagen varit lugn, började en timme med PT och sedan blev det pedicure och vaxning….jösses vilken lyxfru tänker ni då…jodå men det är jag värd! Nu åker Mr G utomlands för tredje gången på tre veckor igen imorgon 🙁 .

afterlight.jpg

BRUNATE SKOR MED LEO PRINT,  HÖG OCH LÅG

Åhhhhh jag bara älskar MAX MARA ! Tyvärr har jag inte råd att klä mig i dessa fantastiska plagg men jag inspireras och härmar efter så gott det går! Cashmere är ju livet! Ni som bor i Sthlm poppa förbi HM på Fältöversten, där köper jag härliga kvaliteter för bra priser! Sen är ju Tone on Tone ett vinnande koncept! Det kan bara inte bli fel! Höstens färger svart, brunt och alla möjliga nyanser av kamel och cognac! LÖÖÖÖÖV!

max mara 16WElB0ql.jpg

TONE ON TONE

Snart skall jag iväg och hämta ballerinan som börjat dansa på en ny dansskola efter sina ordinarie lektioner på balettgymnasiet! Can’t get enough…Den lilla är hos en kompis i Schweiz så henne skall jag hämta runt 19.00. I morgon börjar min kurs och det skall bli så kul och spännande! Ha en fin tisdagskväll!

Con affetto Ceci

 

BILDER: Pinterest

One thought on “MAX MARA…BEHÖVER JAG SÄGA MER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.