SUNDAG ÄR INTE “FUNDAG”

SLAPPAT OCH KLART

kaffe paus.jpg

MORGONKAFFET

Godkväll kära bloggvänner!
Söndagen är snart slut , tack och lov…finns det en tråkigare dag i veckan undrar jag? Jag sov i och för sig till 9.30 så det är jag tacksam över. Sedan “snyggade”  jag till mig och hämtade ballerinan som sovit över hos en kompis. Hennes bryn skulle fixas kl 12.00 så det var bara att köra till ” brow baren” där hon beställt tid. Det hanns med en cappuccino som tur var innan brynfärgningen 🙂 .

 

välkommen.jpg

NY HÖST BLOMSTER

Hela eftermiddagen har jag tillbringat i soffan kollandes på romantiska Hallmark filmer, ätit chips och druckit cola ( 0 ). Vid fem tog jag en kaffe och läste igenom alla nya mail jag fått från Berghs inför kursstarten på onsdag, det var ju redigt av mig! Nu har vi käkat fish tacos och Fru G har slagit ner rö…en ännu en gång i soffan 🙁 . Söndagar är inte min grej helt enkelt!

glad ceci.jpg

ALLTID LIKA KUL!

Jag älskar måndagar däremot. Jag har alltid en vision söndag kväll om en nyttig och produktiv vecka framför mig. Redan på tisdagen brukar visionen ha ebbat ut i en……jag börjar nästa måndag istället….! Jag älskar att lyssna på Robin Sharma, både hans böcker och hans ” mastery sessions”. Han är verkligen en riktig livscoach för mig. Valet är vårt…vill vi vara offer eller mästare? Föredrar ni söndagar eller måndagar?

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.