FREDAGSMYS MED BLING BLING

NU TAR FRU G LITE HELG!

AfterlightImage.JPG

LOVE GLITTER OCH GLAMOUR

God eftermiddag kära bloggvänner!
Snart börjar Ceci’s taxiverksamhet men först ett par rader från Moltrasio. Idag har jag varit hemma och förberett mig inför kursstarten på onsdag. Jag har loggat in och aktiverat massa sidor som jag kommer att behöva under kursens gång. Det enda problemet med att vara hemma en hel dag är att nosen åker in i kylskåpet var tionde minut och konsekvens…..kalorier in i min mun  🙁 . Jaja det är ju ändå fredag!

ceci vita byxor.jpg

EN HELT VANLIG CECI OUTFIT

Jag tror det blir en gulashcsoppa ikväll men då jag inte är speciellt sugen på det så kanske jag ändrar mig på vägen! Jag har druckit så mycket kaffe idag attjag känner mig lite skakig och illamående.  Mr G var i Paris förra helgen, imorgon drar han till Tyskland och kommer hem en dag nästa vecka för att sedan dra vidare till Schweiz…

För mig är det ju helt normalt att ta 100% ansvar för hem och barn. September och oktober är ju säljmånader så det är bara att gilla läget!

AfterlightImage.JPG

GOLDEN EYE

Jag känner mig dock lite ledsen då syrran o J är på väg ner till Gbg och imorgon skall alla syskon, pappa, sjömannen och min fina brorsdotter B ut och käka och göra stan osäker!  Jag har bjudit hem bästis G och hennes dotter i morgonkväll som plåster på såren…Hon är min familj här nere, vilken tur att vi har varandra 🙂 .

Nej nu måste jag dra! Kram på er och ha en fin helg!

Con affetto Ceci

3 thoughts on “FREDAGSMYS MED BLING BLING

  1. Vet hur det är med att jobba hemma blir många små vändor till kylskåp och lådor i köket. Nackdelen med öppen planlösning som jag har man är hela tiden i köket, kan tänka mig att det är en stor orsak till allt små ätande idag. Vet inte hur ditt hem är planerat. Försökte ha t ex nötter i frysen inte så lätt att bara stoppa handen i en påse och ta några som totalt blev en massa.

    1. Jag sitter på övervåningen och jobbar så det blir en del vändor i trappan upp oh ner 🙁 . Kram från Comosjön C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.