CECI ÄR GLAD OCH TACKSAM!

RUTINER ÄR MANNA FÖR SJÄLEN

ceci esselumga.jpg

CECI PÅ SUPERMARKET

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag måste erkänna att jag saknar faktiskt att blogga lite grann. Ibland känner jag liksom att bloggen är som  en gammal vän som behöver uppdateras om vad som händer i mitt liv.

Jag mår så otroligt bra just nu. Vad detta beror på kan jag inte förklara. Jag tror känslan över att ha kontroll på läget och att inte ta på sig för mycket. Duktiga flickan syndromet kan få allvarliga konsekvenser på lång sikt.

Jag hade en jättebra mässa i Milano med nya kunder och en kollektion som var “fantastico”. Nu är jag tillbaka i min “comfort zone” som mamma Ceci, Fru G och skoagenten Cecilia. Jag kommer ju att börja plugga “digital communication” på Berghs nästa vecka ( distanskurs givetvis ), en ny utmaning för en ny och fräsch Ceci 🙂 .

rosor och skor.jpg

WORK IN PROGRESS

Jag har lyssnat på en del böcker och poddar om personlig utveckling i sommar. Jag måste erkänna att det hjälper mig att reda ut garnnystanet. I morgon börjar jag med PT igen så även kroppen blir stark!

Jag tror att nyckeln till mitt välbefinnande är bra och fungerande rutiner. Att kunna säga nej till väninnorna som vill ut och ta en “aperitif” var och varannan dag. En annan sak är att jag hittat tillbaka till mitt fanatiska matintresse. Så sugen på att laga god och nyttig mat här i höst. Duka fint och tända ljus!

Hoppas att ni får en härlig onsdag och glöm inte att följa mig på INSTAGRAM 🙂

Con affetto Ceci

One thought on “CECI ÄR GLAD OCH TACKSAM!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.