VAD ÄR JAG JUST NU?

HANDELSRESANDE I DAMSKOR!afterlight.jpg

COGNAC YES WE CAN ! BRUNATE BOOTIES

Godmorgon kära bloggvänner!
Tänkte bara uppdatera vad som händer i mitt liv just nu! Jag är på semester eller ja just det, jag jobbar..hehe! Alltså jag njuter av att åka runt i en knökfull bil och träffa kunder, leta nya kunder…etc! Idag skall jag luncha med min nyfunna vän och moderedaktör/influencer Katarina Althin 

Jag befinner mig alltså i Helsingborg. Jag kan tala om att det är högsommar här nere! Om en vecka drar jag och tjejerna till Grekland och nu har operation baddräkt börjat! Tro det eller ej men jag gick ner till gymet igår kväll…det stank svett och svenska medelålders män stönade när det lyfte sina tunga vikter ( ojoj kränkte jag någon nu.. ) ! Ett ganska så NOT mysigt träningspass…men men det kändes härligt efteråt! Jag har även börjat att smörja in benen med brun utan sol….hoppet är det sista som lämnar en 🙂 !

I morgon blir det Ystad och Malmö, fredag Köpenhamn och söndag Neastved! Jag hoppas att köra in bilen i garaget måndagkväll så jag har en dag på mig att tvätta och packa om väskorna!

Nej nu skall jag väl börja tänka på att ta mig in till stan! Gillar Hborg och jag hade världens “crush” på Henke Larsson sommaren 94….vilka minnen!

Ha en underbar dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.