SOMMARENS BÄSTA KÖP!

JUMPSUIT 2.0

Collage_jumpsiute.jpg

BLACK AND GOLD

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu är det bara tre dagar kvar här på ön innan jag styr kosan mod medelhavet! Sa jag förresten att jag skall till Corfu första veckan i September….yeah! Hursomhelst solen skiner och det är sanering, städ och tvätt som står på schemat. Jag kan väl även tala om att jag har två enorma Ikeakassar fulla med pant plus ett halvt garage med plast, papper och glas som skall till återvinningen 🙁 !

Vi var ju i Sthlm förra veckan och jag missade givetvis INTE att gå in i min favorit Hmbutik “All Times”. Den ligger inne på Fältöversten, Karlaplan. Ballerinan köpte underbara cashemeretröjor och jag en fantastisk jumpsuit i siden.
Alltså:
1. Jag älskar Jumpsiutes
2. Jag älskar siden
3. Jag bara löööve höstmode!
Bor ni i Sthlm så kika in i den här butiken. Ni kommer inte ut tomhänta det kan jag lova!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: HM och Brunate

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.