VAD ÄR MINA PLANER INFÖR HÖSTEN?

BACK TO BASICS

grundsund.jpg

SOMMARKVÄLL I GRUNDSUND

Godmorgon kära bloggvänner!
Vad härligt det är att bara ta upp datorn och blogga när man känner för det! Min plan är nog att omstrukturera den här bloggen lite men det får bli när jag kommer hem till Italien igen. Mr G flög in för snart 2 veckor sedan men vi har jobbat hela tiden, Oslo och Stockholm. Nu är vi äntligen på ön så han kan få en vecka av regn och blåst på Sveriges framsida 🙂 .

Jag har fått så mycket bra tips och råd av människor jag träffat de senaste veckorna vad det gäller mitt jobb. Det jag förstått är att vad du än sysslar med så är relationer, förtroende och glädje över vad du gör det viktigaste.

räkmacka.jpg

ATT GLIDA PÅ EN RÄKMACKA GENOM LIVET

Året som gått har varit en hård skola då jag gjort en det felbedömningar, klantiga val och prioriteringar. Men det är den vägen man måste gå för att nå framgång. Aldrig ge upp utan bara hitta nya vägar och möjligheter. Mitt måtto till hösten: BACK TO BASICS. För min del måste jag trycka på resetknappen och helt enkelt börja om. FOKUSERA är ett annat viktigt ord. Jag har 2 saker vad det gäller jobbet i höst. Hitta fler kunder och läsa min utbildning på Berghs…punkt slut! Jag kom på en tredje sak…INSTAGRAM, ok det funkar. Jag är taggad att ta det lugnt. Jag är inte en övermänniska, vem tackar mig i slutändan för jag springer runt som ett marsvin i ett hjul och jagar mig själv. Nej, jag tror alla borde börja leva som på 70 talet igen. Dra ner på duktiga flickan syndromet och inte ta allt så jefla allvarligt!

solnedgång G.jpg

SOMMARENS FINASTE SOLNEDGÅNG

Min favoritsyssla i sommar har varit att stryka. Aldrig har jag känt mig så närvarande som när jag står och drar strykjärnet fram och tillbaka över en duk tex! Att vara i nuet kommer att bli en Life Breaker för mig. Men det är NU det gäller!

Idag blir det rätt chill. Jag och sjömannen skall till gymet nu på morgonen sen skall han på personalfest hela dagen…..Jag och resten av familjen kommer bara ha det lugnt och fint hoppas jag men det bestämmer man väl själv!

Ha en toppen start på nya veckan!

Con affetto Ceci

One thought on “VAD ÄR MINA PLANER INFÖR HÖSTEN?

  1. Om du någon gång skulle få tid så läs Ordspråksboken i Bibeln. Det finns så mycken klokskap och visdom att hämta där och som man kan ta med sig genom livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.