HEJ IGEN LILLA BLOGGEN!

BLEV SUGEN PÅ ATT SKRIVA LITE

vita skor 1.jpg

FANTASTISKA VITA LOAFERS

Godmorgon kära bloggvänner!
Antagligen har ni alla glömt av mig då jag inte bloggat på vad blir det….6-7 veckor. Jag måste säga att det varit underbart med en paus och jag kommer inte att ta upp bloggen som innan utan bara skriva när jag verkligen känner för det! Idag för första gången på hela sommaren låg jag och slöläste bloggar och kände plötsligt ett väldigt sug av att skriva ett litet inlägg. Så här kommer det 🙂 .

Jag gick upp klockan 08.00 i morse för att ta tag i mitt enorma tvättberg som givetvis format sig efter att tjejerna varit på läger! Sjömannen har ju bott här hela sommaren då han diskar på Brygghuset i Fiskebäckskil. Vi är ju inte vana att bo tillsammans i längre perioder….NO COMMENT!

ceci på pelles.jpg

CECI SOMMAREN 2019

Jag måste säga att det varit en av mina bästa somrar på länge. Kanske för barnen är äldre och jag har verkligen umgåtts mycket  med mina vänner här på landet i år. Det har blivit ganska mycket fest och min magkatarr är en ständigt trogen följeslagare! I början av sommaren kom jag till och med till gymet ett par gånger i veckan! Det har blivit en del körande och hämtande av barnen och jag har även varit i Gbg en del!

Denna veckan börjar allvaret även för mig. På onsdag kommer Mr G till Sverige och vi börjar att jobba i Oslo redan på torsdag! jag har känna mig splittrad och ambivalent inför jobbet denna sommar men idag gick jag igenom bilderna av den nya SS20 kollektionen och fick tillbaka lite glädje och lust inför den nya säsongen!

vita skor.jpg

SILVERKLACKAR

Jag hoppas att alla ni haft det bra i sommar och att ni laddat batterierna inför den mörkare årstid som snart seglar in. Jag kan inte säga att jag är utvilad men som tur är skall jag och tjejerna till Corfu en vecka innan skolan börjar och då skall jag inte lyfta ett finger. Ni tänker att jag gnäller som vanligt men vem tycker att det är semester att vara ensam med tre söndercurlade barn i två månader….hehe!

Nej nu blir det inte mer av det goda! Skulle verkligen uppskatta en liten hej på dej kommentar om ni orkar! Ha det fantastiskt!

Con affetto Ceci

10 thoughts on “HEJ IGEN LILLA BLOGGEN!

  1. Detta blogginlägg kom spontant, det behövdes inte krystas fram. Let it be so.
    Jag såg en referens till en vetenskaplig artikel där man kommit fram till att den som hänger mer än två timmar framför en skärm, what so ever: mobil, padda eller laptop eller bordsdator, löper större risk för att utveckla mental depression jämför med en grupp som inte gör det. Intressant

  2. Hej jamen äntligen ett tecken 🙂 njut och ha det bra själv är det första semesterdagen! Kram

  3. Hej! Så roligt att du är tillbaka igen! Skönt att höra att du haft en fin sommar, ser fram emot ett inlägg här lite då o då, gillar att läsa om din vardag o ditt liv i Italien! Ha en fortsatt fin sommar o ta det lugnt!

  4. Kul att det fanns ett inlägg när jag tittade in. En blogg får aldrig kännas som en sten runt halsen utan vara en fjäder i hatten. Önskar dig fortsatt skön sommar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.