JAG BEHÖVER ETT “BREAK”

ÅTERHÄMTNING 

grillspett.jpg

VÄRLEDENS GODASTE

Godförmiddag kära bloggvänner!
Det är en lite trött och nedstämd Ceci som skriver idag! Jag har tyvärr kommit till den trista insikten att jag mår inte bra. Jag är på väg dit jag inte vill….in i en vägg eller liknande. Jag måste tänka på min hälsa! Jag kommer att ta en paus från bloggen om jag tar upp den i samma skepnad eller om jag gör om den till hösten det vet jag inte.

skor och lavendel.jpg

SOMMARFIN

Mitt huvud kokar, jag känner att jag försummar saker som jag borde göra och som är viktiga. Denna sommaren kommer jag att koncentrera mig mer på Instagram och ni som inte följer mig hittar mig som @ceciliaskor .Jag har ju även hand om BRUNATES konto och det hittar ni som @brunateofficial .

Det jag helst av allt vill pyssla med är saker som att bädda sängen, vika tvätt, skrapa färskpotatis etc och detta har fått mig att förstå; min hjärna behöver vila!

melon och avokado.jpg

NYTTIGT OCH GOTT

Det har varit 13 intensiva och roliga månader men också tuffa. Ärligt talat tror jag inte att alla är gjorda för att blogga. Det är nog enklare om man har en blogg som man tjänar pengar på då det blir mer som ett jobb. Jag vill tacka av hela mitt hjärta er som följt mig denna tid! Håll utkik i september för Ceciliaskor kommer inte att försvinna men nu måste Fru G tänka på sig själv och jag har så mycket att jobba med, framför allt  vad det gäller att släppa taget om detta fruktansvärda kontrollbehov jag besitter gälandes barn och familj! Jag önskar er en fantastisk sommar!

Con tantissimo affetto Ceci

18 thoughts on “JAG BEHÖVER ETT “BREAK”

 1. Fantastiskt bra jobbat med bloggen men viktigast av allt, ta hand om dig! 🤗💕🌸

  1. Helt rätt 👏 tänk på att må bra ❤ Vila upp dig och njut av den härliga svenska sommaren 🇸🇪 puss och kram 😘😘😘

 2. Jag vill bara tacka för att jag har fått följa dig och ditt liv i denna fina och ärliga blogg, tror inte att det är speciellt många blogginlägg som jag missat skratt!😃 Ta hand om dig!!! Massor med kramar🤗🤗

 3. Nej vad synd! Tycker så mycket om att läsa om ditt vardagsliv,men du måste ju känna att du mår bra och inte bara skriva som ett tvång.Ta hand om din familj,ditt jobb och dig själv.Du får köra på instagram och nån “story”.Ha en bra sommar så hoppas vi att du har lust på nåt bloggästspel till hösten.Inger

 4. Tycker mycket om din blogg, men förstår att du behöver vila från den just nu. Ha en underbar sommar i Sverige❣️Kram Lena

 5. Det viktigaste är att du mår bra. Har blivit impad av allt du hinner med under dagarna så jag förstår att det tar. Skall försöka hitta dig på insta. Men jag kommer skada din blogg för den är vardagsnära och skall inte sälja in något, det är ju klart skorna men det är ju din familj. Ha nu en riktigt skön och avkopplande sommar.

 6. Har älskat att följa din blogg men viktigast av allt är hälsan och familjen. Många kramar från Schweiz.

  1. Hej Gudrun! Vad roligt att höra! Jag skall ta en liten paus nu och jag hoppas att komma tillbaka i september kanske i en mer avslappnad form typ hemsida och miniblogg!
   Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.