TONÅRSBRÅK PÅ SEMESTERN!

ANDAS LUGNT

ÅLEBLIGG

Godkväll kära bloggvänner!

Jag blir ju helt perplex när jag tänker på att jag har mer tid att blogga och fota när jag är i Italien istället för på semestern som nu! Tro mig!!!! Dagen har varit härlig, lugn och skön. Körde sjömannen till färjan i morse då han skulle till Lysekil, jag hann bli rejält sur på honom innan avfärd men vi har pratat ut ikväll och jag hoppas att han skärper till sig 🙏🏻! Han har ju bott hemifrån i 3 år och nu skall han helt plötsligt följa mina små regler ( jag är ju allt annat än sträng och pedant..hehe) men jag har mina principer🙉. Och där står jag fast. Flickorna har ju varit exemplariska sen vi kom till Sverige så det är väl inte mer än rätt att jag skall ha något av barnen som ger mig gråa hårstrån ☺️ I morgon blir det kusin/sysslingträff så vi skall upp tidigt! Ha en härlig kväll!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.