MUSKELMASSA VS LÖSGODIS

SKUMBANANER MINA FAVORITER

tjejrna på brygga

FLICKORNA PÅ BRYGGAN

Godeftermiddag mina kära bloggvänner!
Snart skall Fru G börja med middagen då sjömannen är på ingång och är hungrig som vanligt. Idag har jag äntligen gjort ett pass på gymet….ja det är manna för min kropp och själ. Alla familjemedlemmar har redan badat men jag väntar nog några dagar till, 17 grader i vattnet…brrrr! Svenskt lösgodis mitt förfall 🙁 . Jag kan inte motstå, det är bara för gott ( framförallt  skumbananer)! Jag mår som bäst när jag har massa musselmassa och käkar proteinrik mat och tar bort sockret helt. Jag får för mig att jag reagerar extra starkt på socker och alkohol…någon som känner igen sig? Ikväll blir det tacomiddag, Sveriges nationalrätt…hehe!

Ha en underbar kväll!

Con affetto Ceci

5 thoughts on “MUSKELMASSA VS LÖSGODIS

  1. Det är kanske är ett arv från Augustinssons…. svag karaktär i kombination med hög känslighet för socker 😱🤒🥰

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.