MITT LIV PÅ BÄSTKUSTEN!

KALA KLIPPOR OCH SALT

bryggan smögen.jpg

SMÖGENBRYGGAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Som jag skrivit i tidigare inlägg så kommer bloggen att vara lite mer avslappnad nu under sommaren. Jag känner att huvudet måste få vila lite. Inte för det är någon skillnad hittills, jag sov så fruktansvärt dåligt i natt på grund av alla tankar som kokade inne i skallen. Har ni tips på hur man inte ältar och pressar bort destruktiva tankar? När jag skrivit klar inlägget får det bli en promenad 🙂 . I eftermiddag skall jag även köpa nytt gymkort så jag kan börja hänga även där!

dudde och mamma.jpg

CECI OCH BALLERINAN

I går var jag, flickorna och brorsan på en mysig dagsutflykt i Hunnebo och Smögen. Jag gör ju aldrig något när jag kommer till Sverige. Jag hänger bara här på ön och lullar runt! I sommar skall jag försöka se lite mer av Bohuslän bla vill jag åka till Fjällbacka och gå i Camilla Läckbergs fotspår!

smögen.jpg

MER SMÖGEN

Mästerkocken dök upp på ön igår kväll så jag och brorsorna satt och tjötade och drack öl på terassen. Syrran hade fullt upp i andra huset med tacobuffe och 4 kids så vi såg inte henne och nu är hon och famijen i Gbg i några dagar! Jaja, vi tar igen! I morgon kommer min älskade lilla sjöman upp och ohoj vad det skall bli underbart att ha alla tre barnen nära mig! Nej nu blir det promenix!

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “MITT LIV PÅ BÄSTKUSTEN!

  1. Jag har länge haft problem med att sova, men har de sista halvåret lyssnat på poddar när jag inte kan sova och det har hjälp jättemycket. Lyssnar på Björn och Navid och det får mig alltid att somna om och jag kan nu sova hela natten. Kram, Lena

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.