NU BÖRJAR CECI KOMMA IN I RÄTT MOOD!

DET TAR ETT PAR DAGAR

bräckas.jpg

BADET

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Äntligen börjar hjärtfrekvensen lugna ner sig, spänningshuvudvärken släppa och gastriten suddas bort. Semesterkänslan är här! Jag har sovit så gott de sista två nätterna och imorse kom jag även ut på en härlig promenad 🙂 . Lite friskt i vinden men man kan i alla fall vara ute något som mina Moltrasiovänner inte kommer att kunna nästa vecka….då det skall bli upp emot 40 grader varmt!

rosenbuske.jpg

VÄSTKUSTHUS

Det är många som åker tillbaka till stan i kväll och jobbar ett par veckor till. Jag hoppas att sjömannen dyker upp här på onsdag eftermiddag. Ballerinan blev förkyld och hängig så fort hon kom till Sverige….en klassiker. Nu sover hon!

Jag har lagt kyckling i marinad till kvällens grillning, det blir en asiatisk nudelsallad som tillbehör. Man vill ju fika och äta oavbrutet när man är hemma.

kossor.jpg

GRÖNBETE

Detta gäng kossor har varit med sedan jag var liten…jaja det är väl barn och barnbarn! De går och lunkar här på ängarna och ibland går de ner och svalkar sig i havet! Är det åldern som gör att man uppskattar dessa små fina stunder under en morgonpromenad! Nej nu tror jag minsann att jag och brorsan skall ta oss en kopp kaffe!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.