JAG ÄR SÅ LYCKLIG NU!

ÄNTLIGEN PÅ PLATS!

rosor på bord.jpg

ROSOR TILL FLICLORNAS KRANSAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Så ledsen att jag inte bloggade igår men det gick bara inte. Jag var för trött och hjärnan var helt tom. Nu är jag back in business igen 🙂 .

Jag vet inte om ni kan förstå denna känsla av lycka som infinner sig inom mig när  jag kommer fram till denna lilla by på en ö mitt ute i Bohusläns skärgård. Ingen annan stans känner jag mig så hemma som här.

skor och rosor.jpg

CHECK ON ME

Glad Midsommar förresten! Klockan är bara 07.00 men jag kan inte sova, jag är för uppspelt på något vis. Vi skall ju vara här på lunchen, 14 pers så jag måste väl snart sätta lite fart. Svalt och skönt i luften och jag ligger i sängen och tittar ut över Ellösfjorden. Det är knäpptyst inte ens en liten fiskmås hörs.

Det är även mitt hus här som ger mig lugn. Allt är perfekt, inte massa kläder och prylar överallt och jag frågar mig: om jag nu mår så bra av att ha ordning varför försöker jag inte att leva på samma sätt i Italien. Jaja, nu skall Fru G inte analysera för mycket!

mer rosor.jpg

SOMMAR PÅ VÄSTKUSTEN

Blommorna på bilderna köpte jag igår till flickornas kransar som skall bindas idag. Vi har ju fantastiska traditioner i detta avlånga land. Jag märker på flickorna att även de känner sig mer hemma här…kanske för att att alla krav och stress lämnats kvar i Italien. Stackars Italien att vi sammankopplar det underbara landet med så mycket negativt. Nu skall jag ta det lugnt och inte ha för många måsten den här sommaren. Jag har ett nytt motto på lager: behandla dig själv som du behandlar alla andra, med andra ord: Ceci, var snäll mot dig 🙂 .

Ha nu en riktigt fin Midsommar!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “JAG ÄR SÅ LYCKLIG NU!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.