YES, VI KOM TILL PUTTGARDEN!

Godmorgon kära bloggvänner!

Klockan är 04.30 och jag kan inte sova. Adrenalinet pumpar! Jag sträckkörde i över 14 timmar igår! Vi rullade in här på Hotel Dania, färjeläget i Puttgarden kl 20.30. Resan gick bra, vi satt i ett par köer då hela Autobahn är en stor byggarbetsplats 🤬.

Det jobbigaste med resan är all skitmat man äter. Det är bedrövligt vilken dålig mat det är på tyska bensinstationer. Här på hotellet blev det en fet wienerschnitzel till middag!

Jag har satt klockan på 06.45 så vi kan äta frukost sju och sen packa om bilen för att få plats med allt från bordershoppen😱. Efter shoppingen blir det färja och mot Gbg! Vi skall hämta ballerinan, aka prinsessan på ärten klockan 19.30 på Landvetter!

Jag lyssnar på 5 boken i Avdelning Q serien av Jussi Adler Ohlsen, grymt bra!

Ha en fin dag!

Con affetto C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.