JAG HAR VÄNTAT I ETT ÅR PÅ DETTA!

DAGEN ÄR KOMMEN! KÄRLEK TRIUMFERAR!

håkans viga.jpg

RÅGÅRDSVIK

Godmorgon mina kära bloggvänner!
Aldrig har jag längtat så mycket som i år att komma till min älskade paradisö; Skaftö, Bohuslän, Svezia! 2019 har hittills varit ett mentalt påfrestande år. Om det är jag själv som jagar upp mig eller om det verkligen varit för mycket vet jag inte. Jag vet bara att jag vill till Sverige och rensa kropp och huvud. Jag måste ta de två första veckorna till jobb som jag inte hunnit med den sista månaden men sedan blir det SEMESTER! Hur som helst så har man ju inte vardagsbestyren att tänka på och att köra hit och dit!

sjöbodar i viga.jpg

VÄSTKUSTEN

Midsommarvädret på västkusten blir som vanligt kallt och blåsigt men det hör ju liksom till! Vi kommer att vara hos oss på lunch och i andra huset på grillfest på kvällen…..same same…varje år! Vi har ju inte varit i Sverige till midsommar på 4 år tror jag så det skall bli riktigt mysigt! Jag har hela vardagsrumsgolvet fullt med väskor och kläder som skall in i bilen….mat och dryck står redan i garaget! Brorsorna har ju redan skickat lista till Bordershoppen i Puttgarten….såklart 🙂 .

håkans.jpg

LUGNET HAR LAGT SIG

Denna måndag är fullspäckad med saker jag måste fixa med men jag skall lägga mig tidigt då bilen kommer att rulla ut från garaget prick 06.00…Tyvärr har jag inte hunnit förbereda blogginlägg inför resan så det kommer lite uppdatering från mobilen. Nej kära ni nu skall jag sätta fart!

Con affetto Ceci

3 thoughts on “JAG HAR VÄNTAT I ETT ÅR PÅ DETTA!

  1. Blir det några avlagda kläder till dina systerbarn även i år 😋🥰💕🤔😍

  2. Önskar dig en safe resa och underbara dagar på västkusten. Själv njuter av dem på östkusten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.