MIDSOMMARFIRANDE PÅ ITALIENSKT VIS!

VÅR COMMUNITY

anna tittar på sjön.jpg

LILLA A

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördagmorgon och jag är uppe sedan 06.00. Jag somnade kl 20.00 igår kväll då min huvudvärk var övermäktig och jag bara ville ha tyst och mörker. Tyvärr har den inte släppt men bättre nu än att den skulle komma lagom till resan till Sverige.

Jag och lilla A tog en promenad i Moltrasio igår kväll. Hon testade den nya glasskiosken som öppnat i byn. Godaste glassen hon ätit…..bra det!

basilika och skor.jpg

SOMMAR PUMPS

Ikväll skall vi ha midsommarmiddag med vårt svenskgäng här i Como. Massa svenska kvinnor och deras italienska män. Lustigt ändå att den kombon är så populär! Jag skall ställa mig och göra en smörgåstårta med varmrökt lax när jag skrivit färdigt. Jag är personligen inget fan av smörgåstårta men det är en trevlig rätt at ha med på en buffe! Det blir en gubbröra också om jag har tid! Jag kommer antagligen få åka till Bergamo och hämta sjömannen med vänner som kommer i eftermiddag! Det kommer att bli supervarmt hela veckan. Jag har hyrt en liten lägenhet här i Moltrasio till några av kompisarna då vi inte får plats här hemma! 7 kids…och två vuxna…..finns det hjärterum…måste åka och köpa vatten och frukostmat till kidsen också!

ceci sitter på mur.jpg

CECI PÅ MUR

Den här bilden på mig var inget vidare men jag tycker det är så trist med bloggar och instakonton där allt är perfekt! I denna blogg får ni se och lära känna Ceci i alla hennes skepnader 🙂 . Om jag skulle sätta fart med smörgåstårtan nu….äggen har nämligen svalnat! Ha en underbar lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.