VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!

SNART SES VI 🙂 

syskon.jpg

SYSKONSKARAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Alltså ni fattar inte hur mycket jag saknar min familj. Efter snart 25 år utomlands så har inget förändrats utan tvärt om är vi tightare än någonsin. Det är ett spann på 14 år mellan äldst och yngst och givetvis så hade vi inte så mycket gemensamt när vi var små. Vi är uppvuxna i allt annat än en kärnfamilj då våra föräldrar levde mer eller mindre på sitt älskade Sahlgrenska! Kanske har detta sammansvetsat oss fyra! När jag kommer till Sverige är det alltid min största prioritet att träffa syskonen!

ballerina gold.jpg

GULD

Syrran bor i Stockholm och brorsorna är kvar i Götet! Fyra helt olika personligheter och livsstilar. Vi har inga större duster att tala om utan när vi umgås blir det oftast runt mat och dryck! Helst är vi alla på vårt älskade Skaftö!

Jag tycker att vår svenska familj är mer italiensk än min italienska. Vi är mer högljudda och känslosamma. Vi äter och dricker mer! Så konstigt det kan bli 🙂 .

ceci på klippor.jpg

CECI PÅ KLIPPORNA

Idag blir det som vanligt fullt program! Jag startar nu på morgonen och har både skönhet, jobb och curlade på schemat idag! Har en sån jefla skallebank så nu får det bli en cocktail på smärtstillande…..ibland får man ta genvägar!

Värmen har kommit med buller och bong….nu skall vi inte klaga men som vanligt fick vi ingen vår utan från 10 grader till 35 på två dagar!!!!

Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.