SÅ HÄR KAN JAG INTE FORTSÄTTA!

MAGKATARREN BACK IN THE HOUSE

ceci bil.jpg

CECI I SITT ANDRA HEM

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu har väl sommarloven börjat även i Sverige tänker jag! När jag var liten så åkte man till landet dagen efter skolan slutat och där var man hela sommaren fram till skolstart….det var helt fantastiskt. Jag skall inte klaga då jag kommer att vara på Skaftö i över två månader i sommar 🙂 .

Magkatarren är tillbaka som ett brev på posten. Symtom; illamående och värk i övre mage. Jag äter typ bara rostat bröd och dricker te…..kaffe går bara inte. När kroppen säger ifrån då borde man kanske lyssna…..

jeans loafer.jpg

JEANS MANIA

……det har helt klart varit för mycktet denna vår och där jag verkligen borde lagt mitt fokus, jobbet,  där har jag tagit ett steg tillbaka. I denna kaos har jag ju även bloggat och instagrammat varje dag! Känner mig skit då jag inte hinner ta kort på nytt material.

Hur som helst är jag glad då jag kommit till insikt: jag kan inte fortsätta så här att typ vara “social media manager” lite på morgonen innan frukost och sedan ta något kort här och där. Nu är det två dagar som jag har förkovrat mig på youtube om hur man måste jobba för att att inte knäcka sig och jag är så glad att jag hittat intressanta verktyg och tips hur man kan lägga upp en schema! Samma sak gäller bloggen! Jag MÅSTE börja se dessa två uppgifter som ett riktiga jobb…annars kommer det aldrig att hålla i långa loppet!

ceci vägg.jpg

POSAR I SOLEN

Givetvis kommer jag inte kunna göra några förändringar innan tisdag då jag sticker till Sverige men jag har sommaren på mig att studera och lära mig nya appar och metoder för en mer effektivt och rolig jobbmiljö! Det som gläder mig är att jag börjar att bli mer och mer passionerad, timmarna rusar iväg när jag börjar gå in på djupet i världen som en proffsig ” Social Media Manager” 🙂 . Kanske detta är mitt kall…who knows!
Idag skall jag göra lite ärenden nu på morgonen, jobba…., naglar, träffa en vän som gifter sig i morgon, köra lilla A till tandläkaren  etc!

Ha en riktigt fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.