SOMMARENS BÄSTA PLAGG!

VITA SKJORTAN

vit skjorta_A.jpg

ÄLSKAR KNUTEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag som alla andra dagar har jag kniven mot strupen. Jag vet varför….är sämst på att organisera och har inga lufthål i den lilla planering jag har för eventuella improviserade körningar av barn! Om en liten stund skall jag slänga i mig en tallrik gröt för att sedan köra en timme med PT, bästa energikällan 🙂 i eftermiddag MÅSTE ( eller skall man säga VILL .-( ) jag jobba!

Vit skjorta 1_A.jpg

ÄLSKAR FÄRGCOMBON

Alltså älskar vi inte den vita skjortan. Jag tycker det är det snyggaste plagg som finns. Personligen så bär jag den allt för sällan men jag kanske skulle uppgradera den i min garderob. Den passar verkligen till allt! Här är tre läckra outfits att kopiera i sommar!

vitskjorta 2_A.jpg

ÄLSKAR E BASTA

Nej vänner, kort men gott inlägg! Nu skall jag hoppa in i duschen….ja, jag duschar både innan och efter träning! PT M skall till Sthlm i helgen med en polare….good for him 🙂 .

Hämtade flickornas betyg igår! Jag kan slappna av nu…tre barn alla med godkända betyg, nu skall jag bara beställa böcker som skall läsas under sommaren. Lilla A stackarn har såååå mycket läxor. De andra två brukar strunta i sommarläxorna ( helt rätt ) men min lilla pluggis vill göra alla perfekt, så klart!

Ha en bra onsdag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest