TILLBAKA I SKOLBÄNKEN I HÖST!

JAG ÄLSKAR ATT STUDERA

homeoffice_A.jpg

MY DERAM

Godmorgon kära bloggvänner!
Här sitter jag i köket och har ätit en riktigt vidrig italiensk frukost! Kakor och kaffe…orkade inte fixa något bättre! Igår så hade jag eftermiddagen till att försöka utveckla mina ” skills” inom sociala medier på youtube men det är supersvårt. Jag vill bli bättre så jag kan med stolthet kalla mig “social media manager” och tillföra så mycket som möjligt till företaget. Jag googlade runt efter kurser både i Como och Milano. Tillslut bestämde jag mig för en distanskurs på Berghs School of Communication i Stockholm. Jag skall läsa en tvåmånaders kurs som heter Digital kommunikation Start! Den börjar den 2 oktober och slutar den 27 november! Jag tror det kommer vara riktigt bra för mig. Det kommer också medföra att jag kommer att vara i Italien hela hösten och inte flänga runt som en idiot! Ser så mycket fram emot att studera igen….det bästa jag vet, tyvärr upptäckte jag det för sent i livet! Jag läste till mäklare för 13 år sedan här nere! Sociala medier är det ingen annan på företaget som är speciellt intresserad av så det är kul att de vill satsa sina kort på Fru G 🙂 .

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

 

Bild: Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.