VARFÖR KAN JAG INTE SOVA?

EN VECKA KVAR

brasilianskmat.jpg

BRASILIANSK GRILLBUFFE’

Godmorgon kära bloggvänner!
Vilken natt jag har haft! Grilllunchen blev superlyckad, vädret höll i sig och det var ett berg av brasiliansk mat som serverades. Gästerna gick hem runt 20.00. Jag var väldigt lugn på kvällen, kollade två avsnitt av min nya Netflixserie: A tale in the city. När jag sedan släkte för att sova vet jag inte vad som hände; hjärtat började rusa, jag fick som en eldsvåda under huden, huvudet började snurra och jag mådde allmänt skit! Mr G var så varm att jag gick upp och la mig i sjömannens säng. Jag lyssnade på ett  halvt avsnitt av framgångspodden och tillslut efter midnatt somnade jag!

ana o carla.jpg

BRAZIL

Jag vaknade med ett ryck klockan 04.00 med samma syntom jag haft innan jag somnade, efter en timme gick jag upp, instagrammade och förberedde bloggen med bilder. Jag började känna mig trött och gick in och la mig hos Mr G igen….jag somnade och vaknade av min väckarklocka 07.30. Lilla A skall på dagsläger, dans, hela veckan så jag måste fixa matsäck och köra henne och en kompis dit! Sedan blir det hem, PT, hem och köra ballerinan till Como, hem och tillbaka till Como för att hämta ballerinanas betyg….jag skulle ju jobba idag……ÅNGEST!

bönsallad.jpg

BÖNSALLAD

Ni fattar inte hur mycket jag längtar till nästa tisdag! Jag älskar att sätta mig i bilen och köra norrut. Det är terapi för mig. Jag kan bara köra bil och lyssna på böcker i två hela dagar 🙂 ….sedan väntar en lång sommar på västkusten! Varje år har jag samma förväntningar och varje år blir jag så förbannad på mig själv att jag inte kan slappna av ens på “semestern” . Förra året tog jag ju ett morgondopp nästan varje dag, det var en sådan kick! Det vill jag göra i sommar igen. Jag skall försöka lära mig en app som jag laddat ner där jag kan förprogrammera Instagram inlägg…..i alla fall till Brunateofficial! Med mina egna kanaler kan ju vara lite mer flexibel! Jag måste också handla all mat som skall med till Sverige denna vecka, parmesan, olja, pasta, tomatburkar, prosecco…etc! Vi skall inte tala om alla försök till att göra Fru G snygg inför semestern också..på nagelsalongen,  hos frisören, ögonfranspåfyllning…ojoj…sånt tar tid!

Ha nu en fin början på den nya veckan!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “VARFÖR KAN JAG INTE SOVA?

  1. Klar signal för att det blivit för mycket för dig, lyssna på din kropp och lär dig säga nej ibland 😘 Säger jag……🤣🤣🤣

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.