ALLTID EN KAMP MOT KLOCKAN!

GRILLFEST IN THE MAKING

villa comosjön.jpg

COMOSJÖN

Godmorgon kära bloggvänner! Skall försöka få till ett litet inlägg innan jag börjar fixa inför dagens lunch! Min brasilianska vännina har ordnat en grillfest men den blev flyttad hem till oss då hennes utemöbler inte levererats i tid….HELP! Problemet är att det är skitväder och jag orkar inte ha alla människor inomhus! Vi häller tummarna.

Gårdagen på Comosjön var fantastisk…man blir hemmablind. Det har ju regnat hela majmånad så grönskan är magisk. Har ni inte varit i den här delan av världen så åk hit!

till havs.jpg

MITT ANDRA HEMLAND

Mr G har ju kört “taxi” i natt….så han är rätt mör! Ballerinan sover fortfarande. Veckan jag har framför mig är mer än intensiv. Jag har dock bokat in två träningspass med Pt M då det är där jag hämtar min kraft och energi. Om 6 dagar kommer sjömannen ner med 4 kompisar…myspys! Jag känner mig lite okoncentrerad idag så vi säger så ” for now” . Ha det fint och njut av söndagen!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.