SKOLAVSLUTNING PÅ ITALIENSKT VIS!

I BUBBLETS TECKEN

cheesecake.jpg

CHEESECAKE

Godförmiddag kära bloggvänner!
Jag sov faktiskt till klockan åtta idag….jippi! Jag och Mr G skall ut med vänner och käka lunch. Det blir en typisk Comoutflykt, båt till en liten trevlig restaurang uppe längst sjön. Maken är på kontoret sedan flera timmar tillbaka.

Igår var det skolavslutning och tack o lov hade lilla A:s bästis kalas annars hade man inte ens fått lite tårta! Här slutar man skolan som vilken annan dag som helst. A var på högmässa på förmiddagen då hon går i en katolsk privatskola. Ingen är finklädd och allt är precis som vanligt! Trist om ni frågar mig. Lilla A följde med kompisen hem och sov där….

carola o ceci.jpg

JAG OCH CAROLA

Jag åkte hem och kände mig lite olustig då jag var ensam…smart som jag är ringde jag min galna vän C och mycket riktigt skulle hon ner till Como och ta en aperitif med gemensamma vänner….Fru G var på med en gång. Det blev en del flaskor och mycket skratt, familjen fick köpa pizza då min middag bestod av bubbel och chips 🙂 . Väl hemma somnade jag som en stock!

vita sandaler.jpg

VACKRA SANDALER

Nu på morgonen har jag tagit lite kort på skor eftersom mitt material börjar sina. Nu blir det att hoppa in i en dusch och sätta på sig ett ansikte och något chict men ändå sportigt inför lunchen. Dagens sällskap är ett gäng italienare som är 100% rätt klädda för alla tillfällen. Säga vad man vill om detta folk men stil har de….

Nej nu får jag sluta om jag skall hinna med mig själv!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.