EN ÅTERBLICK PÅ STUDENTDAGEN!

EN DAG ATT MINNAS

moffe ceci p.jpg

PROFESSORN, CECI OCH SJÖMANNEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Det är en riktigt knasig känsla när ens äldsta barn tar studenten. Hans skolgång har fått mest fokus då han var först med allting. Så länge sjömannen bodde i Italien var jag som en flåsande hök i hans nackhår….kanske inte så konstigt att han ville flytta till Sverige… Jag gjorde ju bara som alla andra frustrerade morsor här nere…hehe! Med facit i hand har det varit manna för P att få avsluta sina studier i Sverige. Framförallt de två sista åren på LM Engströms gymnasie i Gbg. Ungen hade bättre betyg från Na än vad jag hade från Sa….i och för sig inte så svårt 🙁 . Godkända betyg och behörighet till universitetet, bra jobbat!

mr G och dudde.jpg

BALLERINAN OCH MR G

Mr G var så lycklig att se sin son ta en svensk student. Jag hade försökt att förklara för honom hela festligheten men det var inte förrän han fick uppleva känslan av högtid blandat med fest som han förstod. Han grät under ceremonin i kyrkan, min känslige make och han hade en härlig kväll på festen. Släkt och vänner var samlade och sjömannens polare droppade in efter hand… Vi dansade och sjöng och jag tror att alla hade riktigt kul. Maten var super…grillbuffe! Vädret….jag skulle inte kunna ha önskat bättre förutsättningar.

kusiner.jpg

HELA KUSINGÄNGET

Sjömannen kommer ner med 4 kompisar om en vecka och då hoppas vi att sommaren har kommit tillbaka. Just nu regn och mulet ( igen) här nere! Jag och tjejerna kommer att fira midsommar i Sverige i år då det var så länge sedan sist! Nu på morgonen skall jag till revisorn….ÅNGEST sedan blir det att hämta A och klasskompisar då hennes bästis skall ha kalas idag! Det passar ju bra sista dagen i skolan 🙂 .

Ha en fantastisk fredag!

Con affetto Ceci

 

4 thoughts on “EN ÅTERBLICK PÅ STUDENTDAGEN!

  1. Det var en fantastisk dag. God mat och stämningen på topp.
    Grymt bra fixat som alltid. ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.