IBLAND BEHÖVER KROPP OCH SJÄL ÅTERHÄMTNING!

VILL BARA SOVA

ceci posar i hovås.jpg

VACKRASTE KVÄLLEN

Godkväll kära bloggvänner!
Vi landade här i Moltrasio kl 01.00 i natt. Idag på morgonen körde jag ballerinan till skolan , handlade, köpte presenter, var på kemtvätten med ett berg av kläder….etc. Efter lunchen kände jag att jag inte kunde hålla uppe ögonen längre så jag gick la mig. Jag har sovit oroligt och blivit väckt flera gånger av barn och telefonen 🙁 . Jag tvingade mig upp (fast jag skulle behövt sova i flera timmar till) för en halvtimma sedan då jag skall till revisorn i morgon bitti och har inte ens satt igång att rensa kvitton ännu……hjälp!

Jag känner att jag skulle behöva trycka på en pausknapp i en vecka ungefär men jag slängs in i min intensiva vardag med allt vad den innebär. Jag är sämst på att säga NEJ till folk. Alla vill ju ha med ett “party animal” på festen, middagen eller bara en aperitif. Just nu behöver den här partypinglan återhämta sig så gott det går. Skolan slutar i morgon och börjar den 12 september igen…långa lov här nere fullspäckade med läxor….grrr!

Jag ville bara titta in lite snabbt och säga hej! Ha en fin kväll 🙂 .

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.