IDAG HÄNDER DET!

SJUNG OM STUDENTENS…..

studentfest1.jpg

STUDENTFÄRGER

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är det dagen då mitt mammahjärta brister av stolthet! Första barnet tar studenten och antagligen det enda då student inte existerar i Italien. Sjömannen sov hos sin bästis i natt då champagnefrukosten skulle intas där klockan 06.00. Tack Familjen L för att ni ordnat så fint för hela klassen 🙂 . Jag och Mr G skall ner till restaurangen nu på morgonen med ballonger, blommor etc.

Jag, Mr G och Professorn kommer att få vara med i Domkyrkan under ceremonin och resten av familjen väntar utanför kyrkan kl 15.00 när studenterna springer ut.

paolo dagis.jpg

SJÖMANNEN 3 ÅR

Jag får för mig att Gbg är “the city” att ta studenten i. Här har vi fantastiska traditioner och Chalmers Tekniska Högskola har satt sin prägel på stan! Efter utspringet kommer studenterna åka flak igenom Göteborg. De har förberett sina vagnar med banderoller! Vilken fest! Jag måste dock ta mig ner till restaurangen så fort jag kan. Festen börjar runt 17.00 och då är det klackarna i taket som gäller! Vi blir 40 vuxna och 12 barn…..

pavlovaA.jpg

PAVLOVA

Sjömannen har valt grillbuffe och Pavlova till efterrätt. Det blir drink och tilltugg först! Vi håller tummarna för vädret, prognosen ser lovande ut tack och lov! Kära ni, nu måste jag finslipa lite på talet jag skall hålla till den firade. Hoppas att han inte fått i sig för mycket bubbel bara 🙁 .

Ha en fin tisdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.