FÅR MAN VARA TRADITIONELL IDAG?

THE DANCE MOM

anna ballerina.jpg

PÅ VÄG TILL TEATERN

Godförmiddag kära bloggvänner!
Idag är det söndag och Italiens nationaldag. Typiskt när röda dagar infaller på söndagar…det tycker inte Mr G dock…hehe! På tal om Mr G så är han på kontoret då vi skall resa till Gbg imorgon. Lika bra det! Lilla A hade ju dansuppvisning igår och det blir en till i eftermiddag..puh!

ballerina skor.jpg

BALLERINASKOR

Ibland blir jag så full i skratt när jag tänker på vilket traditionellt och gammaldags upplägg vi har i denna familj….enligt svenska mått. Den italienska modellen är fortfarande gammaldags på gott och ont! Sjömannen spelar fotboll sedan 13 år tillbaka och flickorna dansar balett sedan barnsben! Det bara blev så. Ballerinan började med konståkning som 4 åring men efter att ha tränat balett inför vissa tävlingar föddes hennes största kärlek i livet; dansen 🙂 . Lilla A pgr av logistiska skäl fick ju också börja dansa. Det som gläder mig är att inget av barnen har någonsin velat byta sport utan är fortfarande så lyckliga med det dom gör!

hårknut.jpg

CHIGNON 2.0

Mr G jobbar 80 timmar i veckan och CECI roddar resten plus jobb, insta och blogg! Det som jag tycker är skönt med Italien är att jag ALDRIG behöver förklara eller”ursäkta ” hur vi lever något som jag tyvärr behövt göra i Sverige flertal gånger 🙁 .

LIVE AND LET LIVE är väl ett fantastiskt uttryck! Med det avslutar jag dagens inlägg!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “FÅR MAN VARA TRADITIONELL IDAG?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.