IBLAND LYCKAS FRU G MED STILEN!

DEN RÖDA TRÅDEN

ceci glad.jpg

LYCKLIG CECI

Godmorgon kära bloggvänner!
Klockan är 07.15 och Mr G har gett sig av till kontoret för ett bra tag sedan. Jag ligger här på min soffa och njuter av tystnaden. Idag kommer det bli en hektisk dag med genrep och dansuppvisning. Ballerinan skall på fest och farmor kanske vill följa med och titta på lilla A i kväll så jag får nog åka och hämta henne också.

stretch boot.jpg

ÄLSKLINGS BOOTS FRÅN BRUNATE

Igår kväll var vi ju på Mc D med dansmorsorna. Jag hade tänkt att gå dit i jeans och t-shirt som jag hade haft på mig i två dagar men min brasilianska alltid perfekt stylade vännina sa åt mig på skarpen att ta på mig något annat….hjälp….

Jag har massor med kläder men jag är för lat för att sminka mig och fixa outfits. Hur som helst blev det en klänning jag köpt för 5 euro  ( skojjar inte ) i 100% viskos på BERSHKA , blå nätstumpor, blå strechboots och ett halsband med blå stenar. Blev riktigt nöjd med den här looken måste jag säga! Mitt bästa tips: hitta en röd tråd i din outfit. Min igår var BLÅ! Ju färre färger desto bättre enligt mig, men det är ju en smaksak 🙂 .

ceci posar garage.jpg

POSAR UTANFÖR GARAGET

Det går ju undan när jag skall bli fotad. Jag sa till lilla A att ta kort på mig. Uttråkad och pustandes tog hon två bilder…och de får ju helt enkelt funka! På måndag morgon tidigt som…..drar vi till Gbg! Jag måste packa lite inför den resan! Tjejerna vet redan vad de skall ha på sig men jag måste kolla vädret först innan jag bestämmer mig vad jag skall ha  packa ner! Det blir en snabb visit i Svedala. Den 5:e  åker vi redan tillbaka!

Ha en riktigt härlig lördag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “IBLAND LYCKAS FRU G MED STILEN!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.