DET HÄR LEVER JAG FÖR!

TRE SMÅ GRISARNA

maskerad paolo.jpg

SJÖMANNEN SKALL PÅ MASKIS

Godmorgon kära bloggvänner!
Ibland kan jag känna mig mycket frustrerad och understimulerad . Ni vet ju att jag jobbar i perioder men mestadels av tiden är jag en ” desperate” house wife  🙁 . Jag tycker att det är sååååå tråkigt att sköta hemmet, okey, matlagningen funkar. Att hålla på och tjafsa med morsor angående barnens skolor och dans…fy fasen MEN det som gör att  mitt hjärta sväller av kärlek och bekyddarinstinkt är dessa tre gåvor jag fått! Mina tre barn!

ballerinan.jpg

BALLERINAN 

De senaste veckorna har de två äldsta haft fruktansvärt jobbigt med motgångar och besvikelser. Framförallt min lilla ballerina har det jobbigt just nu. Att som förälder hjälpa, stötta och guida sina barn på ett intelligent och konstruktivt sätt kan ibland kännas hopplöst. När man tillslut lyckat nå in i barnens innersta och inse att man fångat upp dem ger mig den största tillfredsställelsen på jorden . Jag vill att mina barn alltid skall kunna känna att hos mamma kan de hitta det stöd och skydd som de behöver!

ap.jpg

STOR OCH LITEN

Jag vill kunna ge mina barn de bästa förutsättningarna för att möta världen, att forma individer med god självkänsla och självrespekt. Alla tre barn är väldigt känsliga och har starkt rättvisepatos. De känner alla stark empati för de svagare i samhället och jag tycker att de är fina kompisar. Självklart är jag den som får ta deras frustrationer och ilska. Jag fixar det… Mr G och jag har en bra balans  i barnuppfostran då jag är impulsiv, glad, positiv och galen och han är lugn, metodisk, realist och RIK ( Gbg humor!!!! ) .

Idag blir det en förmiddag på kontoret aka sjömannens rum! Sedan lunch med vänner och middag på Mc D med alla “dance moms”!

Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.