ITALIENARNA ÄTER HELST INOMHUS!

KOM NU SOMMAR!

trädgårdsmöbler.jpg

TRÄDGÅRDSMÖBLER

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag skiner solen och det vackra vädret skall hålla i sig i tre dagar….vilken lyx! För min del spelar det inte så stor roll då jag skall sitta inne på en teater  hela helgen då lilla A har uppvisning både lördag och söndag 🙂 .

Svenskarna blir alltid lika fascinerade när jag berättar att min italienska familj avskyr att äta utomhus. Mr G och sjömannen är värst. De vill absolut äta inne om det går. Jag tror att detta kan vara vanligt hos italienarna över lag då man sällan ser att folk sitter ute och äter och deras balkonger och trädgårdar lyser med frånvaro av diverse utemöbler!

morgonsol.jpg

PIC FRÅN I MORSE

Jag skall erkänna att jag börjar själv bli italiensk i detta avseende. Jag tycker det är mest jobb med att sitta ute, varmt och fullt med insekter. Kontrasterna blir stora när man kommer till Sverige. Om det inte ösregnar sitter ju svensken helst invirad i stora filtar på altanen och äter….det är ju sommar  trots allt!

Jag köpte nya kuddar till mina trädgårdsstolar i år. Jag kör ju ett terracotta tema denna sommaren. Skall bli intressant och se om det blir en middag ute i trädgården innan jag drar till Skaftö den 18 juni!

uteplatsen.jpg

BLIR DET NÅGON MIDDAG ELLER?

Idag skall jag äntligen till gymet! Har haft ett upphåll på 10 dagar då jag prioriterat bort mig själv som vanligt 🙁 . Det är ju Krisitihimmel idag och i Italien jobbar vi som vanligt. Problemet är att det är röd dag i Schweiz och kaosen är ett faktum. Jag måste dock till det stora köpcentrat utanför Milano och köpa en aftonklänning till ballerinan som skall på fest på lördag!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.