HUR KAN MAN VÄLJA SLIT OCH SMÄRTA?

LIVET SOM BALLERINA

ceci posar.jpg

CECI POSAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Här sitter jag i min soffa och tänker tillbaka på igår kväll. Min dotter S går ju på ett balettgymnasium här i Como och igår hade skolan dans och musikuppvisning. Ballerinan har haft ett mycket tufft år med järnbrist, nedstämdhet, ryggont och fotskada. Hon har ändå kämpat in i det sista och igår gjorde hon en helt otrolig insats 🙂 .

sofia och G.jpg

BALLERINAN MED BÄSTIS

Jag vet inte vem hon brås på? När hon dansar så går hon totalt in i sig själv och hon flyger fram som en liten fjäder. Efter föreställningen grät hon floder och ville lägga ner dansen…..hur kan man vara så hård mot sig själv? Är det den personligheten som krävs för att bli dansare…vad vet jag som ger upp så fort det tar emot…hehe.

Hennes största dröm är att bli balettdansös. Hon vill söka in till ” Accademia Nazionale di Danza”  i Rom efter gymnasiet.  I sommar skall hon dansa 3 veckor på Royal Copenhagen Ballet school. Hon är beredd att slita, gråta och blöda för denna passion. Jag beundrar henne min underbara och vackra dotter!

ceci outfit.jpg

KVÄLLENS OUTFIT

Jag var klädd i en klänning från GANNI som jag köpte för två år sedan men jag älskar den fortfarande. Nu på morgonen skall jag köra ballerinan till skolan, träffa en tjej som hyr ut en lägenhet här i Moltrasio, fixa inför sjömannens student, köra professorn till Bergamo, hämta Mr G på fabriken så han kan köra mig till Milano så jag kan hämta mitt fjärde barn ( min Volvo, som jag saknat den! ) sedan skall lilla A och ballerinan hämtas upp på lite olika ställen i Como. Ja det var väl mer eller mindre allt!

Ha en riktigt fin dag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.