BLOCKERAD I FLERA AVSEENDEN!

LOSSA TROSSARNA!

långtardare.jpg

MIN BIL STÅR BAKOM LASTBILEN 🙁 

God förmiddag kära bloggvänner!
Ha överseende med Fru G den här veckan. Jag känner mig en aningen splittrad. Ingen träning för mig den här morgonen då jag fick köra lila A och ballerinan till Como. På väg hem blev jag instängd bakom en lastbil som var för stor för att svänga….typiskt Italien.

Instängd i gamla tankebanor är också ett dilemma…..Jag kan väl säga att just nu tar sjömannen upp 70 % av min tankeverksamhet, de andra två delar på 10% och resterande 20 går till jobb och hem! Sjömannen vill inte ha min hjälp men jag kan inte rå för att jag känner mig så stressad inombords då han inte har varken plan A, B eller C för den närmsta framtiden!

loafers blå.jpg

EN BÄSTSÄLJARE

Skall man släppa taget helt eller skall man hjälpa och guida sina barn även efter 18-års dagen? Professorn är här hos mig i Moltrasio vilket gör att jag inte får gjort ett smack för vi bara pratar och diskuterar hela tiden. Samtidigt är väl det värt mer en ett rent köksgolv….hehe!

Vi skall gå ner och äta lunch på favoritrestaurangen här i byn. Jag är susersugen på ” pasta all’amatriciana”. Är min favorit sås just nu! Vill ni ha recept?

Nej mina kära jag avslutar här! Hoppas ni får en riktigt bra måndag! Här är det fortfarande iskallt men inte många dagar till…puhh, på torsdag kommer solen tillbaka 🙂 .

Con affetto Ceci

4 thoughts on “BLOCKERAD I FLERA AVSEENDEN!

  1. Ja recept tack! Min sons favoritsås också och dina recept är klockrena 👌 Jag har nog spridit ditt paprikarecept över halva Norrbotten vid det här laget 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.