TRE BARN OCH EN MORFAR!

VI HAR EN VINNARE

lilla A.jpg

LILLA A 

God eftermiddag kära bloggvänner!
Ni trodde väl inte att jag glömt av er…..Förmiddagen har gått i ett med att städa upp efter gårdagens festligheter och tillfredsställa hela familjens behov. Många som behöver mig nu. Sjömannen har seglat tillbaka till Gbg, professorn och Mr G är ute på en liten biltur. Jag och tjejerna softar!

bonbonieri.jpg

BONBINIERE

Det var en riktigt fin ceremoni i kyrkan igår. I en liten italiensk by som Moltrasio har ju kyrkan en central plats. Kyrkan var så full igår att folk fick stå upp lägst bak. Efter konfirmationen gick vi alla hem till oss där jag hade dukat upp och lagat mat  i två dagar! Självklart var  jag så stressad att jag glömde ta kort. Bästis G har nog lite bilder jag kan få! Alla åt och drack och jag gick inte och la mig förrän kl 01.00 så lite seg idag 🙁 .

farfar morfar.jpg

FARFAR OCH MORFAR

GRATTIS på morsdag och GRATTIS Lena som blivit ägare till ett par Brunate sandaler. Jag skrev namn på alla som tävlat på små lappar som jag blandade och fiskade upp en med stängda ögon….det blev Lenas lapp jag fick tag i ( maila mig din adress )!

Nu tror jag att det blir en film på Netflix, det kan jag väl unna mig! Popcorn vill jag också ha och cola zero! Ny vecka i morgon…hehe! Konfirmationen check på den…studenten nästa!

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

 

3 thoughts on “TRE BARN OCH EN MORFAR!

  1. Åh, missade ju din tävling, då jag var i Sverige och läste inga bloggar för jag hade fullt upp med att umgås med min Mamma och övriga släkten. Jag heter också Lena och tycker så mycket om din blogg och Brunate skor är ju jättesnygga. Kanske du lottar ut några fler en annan gång😍kram Lena

    1. Hej Lena! Jag vet precis hur det är när man är uppe i Sverige…..man hinner inte med någonting 🙂 . Kul att du gillar bloggen! Det blir säkert fler tävlingar i framtiden!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.