JAG LÄNGTAR TILL MIN LILLA Ö!

EN MÅNAD KAVR TILL MIDSOMMAR!

sjöbodar.jpg

SVENSK SOMMAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Fredag och jag känner mig otroligt harmonisk och glad idag! Mr G väckte mig klockan 04.00 men som tur somnade jag om igen efter en stund. Sjömannen var på studentfest igår och jag hade beställt en taxi till honom 04.20 då planet till Munchen gick 06.00.

Jag är nog glad för att vi fem skall vara tillsammans några dagar ( 2 ). Jag behöver  hänga på låstet på supermecaton nu på morgonen då jag måste hinna handla innan jag skall hämta P på Malpensa.

trappan rvik.jpg

CECI PÅ KÖKSTRAPPAN

Nu börjar den här fantastiska känslan att infinna sig om att snart är det sommar och semester på Skaftö! Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på doften av saltvatten, mitt underbara hus och alla fina vänner. Midsommar firas med familjen så klart, det är bara mästerkocken som antagligen är på konferens i Wien den helgen! Jaja vi får klara oss!

Jag tror att för att inte stressa ihjäl mig under sommaren kommer jag att publicera lite senare på dagen. Kan vara skönt att ta sitt morgondopp och äta frukost i lugn och ro utan kniven mot strupen. Det blir väl bra?

fisk brygghuset.jpg

SVENSK MAT NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Jag har börjat att komma till insikt med många av mina existensiella frågor. En viktig insikt är att jag kan inte vara bäst på allt….ingen kan det 🙂 . Jag har varit som en fjäril som flugit från blomma till blomma utan att stanna upp. Det är bättre att gräva där man står. När sjömannens student är över skall jag använda de två veckorna jag har här i Italien åt träning och organisera upp säljperioden augusti och september. Jag behöver även fota så jag har material under sommarmånaderna. ” To be prepared is half the  Victory” .

Nej nu måste jag hoppa in duschen! Ha en härlig fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.