CECI SÄTTER SIN MULTI TASKING KAPACITET PÅ PROV!

DAGS ATT LÄGGA I EN HÖGRE VÄXEL

ingredienser cake.jpg

SHOPPING HAR BÖRJAT

Godmorgon kära bloggvänner!
Redan torsdag….HELP. Nu blir det att lägga in en högre växel! Lilla A var redan hängig igår och i morse hade hon lite feber. Jag håller henne hemma från skolan då det inte finns anledning att hon skall vara där och inte känna sig 100! Jag fick kasta om mina planer nu på morgonen men vad gör man inte för sina barn 🙂 .

stövlett bord.jpg

KAFFE ÄR ALLTID EN LÖSNING

Såååå vad skall jag då hitta på dessa två dagar innan A konfirmation? Idag har jag redan börjat handla lite ingredienser till buffen, jag kommer att laga all mat själv…det blir godast då….hehe! Lite tandläkarbesök, handling, utvecklingssamtal, hämta på flygplats, handla mer, köra till dans, duka, pynta, fixa i sjömannens rum. Just det, jag har ju inte berättat att Professorn kommer ner i fem dagar också 🙂 . I morgon kväll skall vi antagligen ut med vänner vars barn är vänner med våra barn. Hoppas det!

Tre barn och en morfar…det blir att hålla tungan rätt i mun! Mr G jobbar ju….såklart!

hallon cheescake1.jpg

BILD: PINTEREST……KAN JAG LYCKAS MED DETTA

Lilla A har beställt cheesecake med hallon och vit choklad. Jag är inget fan av cheesecake då jag inte äter cheese….men jag testar, så svårt kan det väl inte vara! Hur kan man bo i Italien och inte äta ost…det går fin fint. Skönt att slippa de kalorierna…hehe!

Nej nu skall jag ta en kaffe och sätta fart! Kul att ni är med och tävlar om skorna! Jag gör en dragning på söndag morgon!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

3 thoughts on “CECI SÄTTER SIN MULTI TASKING KAPACITET PÅ PROV!

  1. Hur många bollar jonglerar du med egentligen …tio eller elva? Själv klarar jag två eller eventuellt en.
    Men så är jag ju man också, que macho, och jag kan peka med hela handen och har god hand med kvinnor och hundar (…och andra idioter…he…he…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.