TÄVLING! BLOGGEN FYLLER ETT ÅR!

HIPP HIPP HURRA

blå sandal.jpg

SANDAL I COBOLTBLÅ MOCKA

Godmorgon min kära bloggvänner!
Så kom dagen som i ärlighetens namn kändes så långt borta för ett år sedan. Idag fyller C E C I L I A S K O R ett år…..jippi. Jag har ju faktiskt skrivit varje dag förutom 3-4 under året som gått. Jag började ju med bloggen som en av alla mina impulsiva idéer.  Hade ingen aning om hur man bloggade…hehe . Syftet från början var ju att stärka varumärket men bloggen har med tiden förvandlats mer och mer till en sk “livsstilsblogg”.

TÄVLING! Vad är trevligare än att lotta ut ett par fantastiska sandaler från BRUNATE , som tack för att ni läser, utan er ingen blogg 🙂 . Jag tänkte att tävlingen kunde gå till så här:
Skicka en kommentar vad som är bra med bloggen och vad som skulle kunna förbättras. Skriv även namn på EN kläd/sko/lifestyle butik som jag skulle kunna kontakta för framtida försäljning av Brunateskor! Skriv vad du har för nr på skor. Denna sandal produceras bara i helnummer. Våra skor är normalstora, inga små italienska storlekar!

Tack på förhand och lycka till! Jag drar en vinnare på söndag! Kan ju bli en morsdagpresent eller bara en söndagspresent 🙂 .

Con affetto Ceci

 

13 thoughts on “TÄVLING! BLOGGEN FYLLER ETT ÅR!

 1. Jag är en helt ny följare. Hamnade här pga att jag älskar skor i alla former…. Så mysigt att läsa om dig och ditt liv. Fastnade direkt😊 Kunde Åhléns vara något för era skor kanske?
  Har strl 38

 2. Som kusin är det ju väldigt kul att få en inblick i hur ni har det. Och dessa fantastiska skor.

  En tanke om att synas mer är väl att göra som många andra varumärken. Skicka ett par skor till nån stor influenser. Typ bianca ingrosso är ju dessutom halvitalienare. Sociala medier har på gott och ont stor makt idag.

  Är nog utom tävlan men hoppas ändå 😊😊
  Storlek 40

  Ses den 4:de
  Kram Mia 🤗

  1. Hej fina Kusin! Rack för kommentar och tips! Jag andbänder mig av microinfluecers som är i min egen ålder😱😱 Sociala medier är en viktig kanal! Kram C😍😍

 3. Hej igen! Jag följer din blogg pga att jag kommer att flytta till Italien i framtiden. Roligt att läsa om livet där. Gillar såklart skor också. Har tipsat dig om butiker förut men här kommer några till.
  Jerners rum i Mariefred livsstilsbutik
  Aubergine Design Inredningsbutik i Strängnäs.
  Saracecilia Modebutik på Lidingö
  Garderob i Sunne Värmland
  Living livsstilsbutik i Sunne Värmland
  Systrarna Eriksson Torsby Värmland
  Happy life of Sweden livsstilsbutik Stuvsta Stockholm
  Lantliv Inredning ( har kläder också ) Leksand Dalarna

  Har storlek 39
  Ciao Ciao :))

 4. Kul att läsa om hur livet är i Italien. Med skola och sånt. Twilight skoboutiqe i Falun skulle kanske vara nåt för för “dina” skor 👡👠. Har storlek 39

  1. Hej Lena! Du vann lottningen kan du skicka mig din adress även rivet på mailen! Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.