DAGEN DÅ ALLTING VÄNDES UPP OCH NER!

LIVET DEN STÖRSTA GÅVAN

DUkning.jpg

DUKNING FÖR EN REGNIG DAG 

Godmorgon kära bloggvänner!
Tisdagsmorgon och livet är ju livet. Inte statiskt precis utan det berikar oss med prövningar nästan hela tiden. Det roligaste med livet är att jag själv kan bestämma över det! Jag har en förmåga att vända negativa incidenter till något positivt och alltid försöka vara orädd och att ta risker. Vad är det värsta som kan hända…..

oranga sndaler.jpg

SANDALER MED STIL

Gårdagen var en sådan prövning. Sjömannen blev inte antagen till militären på grund av vissa ärliga svar han gav under intervjun. Givetvis var han ledsen och besviken. Jag blev också chockad då jag inte känner en mer harmonisk grabb än min lille man. Helt plötsligt blandades korten om i leken och vi var tvungna att börja tänka i andra banor. Jag är övertygad om att det kommer föra med sig något positivt istället för att kännas som ett misslyckande. Redan igår kväll hade jag och sjömannen mycket konstruktiva diskussioner om den närmaste framtiden. Go with the flow…..fortsättning följer!

mer dukning.jpg

MER DUKNING

Som sagt, ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig  men då måste man lära sig att spela de kort man har på handen så bra som möjligt! Man skall aldrig ge upp och det viktigaste av allt, inte vara rädd för att slita!

Nu på morgonen blir det PT, jag är lagom motiverad….har inte gått ner ett gram, tvärtom 🙁 . Uppenbarligen har jag ätit för mycket denna veckan. Ny dag och nya tag! Som sagt aldrig ge upp….no matter what!

Glöm inte att kika in i morgon då bloggen fyller 1 år! Överraskning på g…vem vet! Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “DAGEN DÅ ALLTING VÄNDES UPP OCH NER!

  1. Min son blev inte heller antagen och han hade ändå varit med i militärens ungdomsorganisation. Men nu har han sin revans jobbar som civilanställd datanörd på en mkt intressant avdelning inom militären. Kolla andra vägar typ hemvärnet osv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.