JAG FÅR PANIK!

VAR ÄR VÅREN????

skitväder.jpg

REGN I MOLTRSIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag började morgonen med att ta lite kort på detta skitväder som inte vill ge med sig! Det är så kallt och regnigt. Alla människor är sura och frusna. Idag kommer mina fina vänner från Sverige på lunch och jag hade ju hoppats på att kunna duka i trädgården! Icke, det blir att sitta inomhus….jaja det är inget man kan rå över men man får ju panik tillslut!

Gårdagen tillbringades i köket. Det var länge sedan jag lagade så mycket mat. Det är terapi för mig att stå i köket och hacka, skala, steka ….

mer skitväder.jpg

11 GRADER

Idag skall sjömannen mönstra. Han är nere i Malmö i två dagar för att göra alla test. Så spännande. Hoppas att han inte blir placerad i Boden bara 🙁 . Det känns tryggt att veta att han kommer ha ett inrutat och disciplinerat liv ett år fram över. Nu tar jag ju för givet att han blir antagen…det kanske man inte skall göra!!! Det är inte många ungdomar idag som frivilligt vill göra ett års miltärtjänst och jag är jätteglad att vår lille sjöman har tagit beslutet att vara en av de få som vill äta ärtsoppa och bädda sängen på kommando …hehe  :-).

Nej mina vänner nu måste jag städa lite, duka och göra mig i ordning tills vännerna dyker upp. I eftermiddag kommer en snubbe och lagar min ugn som så lägligt gick sönder nu innan konfirmationen!

Ha en bra måndag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.